SAA-C02 Dumps Update Version V17.02 Guaranteed AWS Certified Solutions Architect Exam Pass

AWS Certified Solutions Architect - Associate exam

Why use SAA-C02 dumps V17.02? SAA-C02 Dumps V17.02 update contains 980 practical and valid exam questions and answers and provides problem analysis, which really helps you learn knowledge and successfully pass the AWS Certified Solutions Architect Exam. SAA-C02 Dumps V17.02 exam preparation materials: https://www.lead4pass.com/saa-c02.html, Lead4Pass provides both PDF and VCE study methods, both reviewed and certified by our experts, Guaranteeing you can confidently prepare for the AWS Certified Solutions Architect exam and succeed on your first try.

SAA-C02 Free dumps to help you learn part

The questions for SAA-C02 were last updated on April 23, 2022.

Viewing questions 1-13 out of 980 questions:

QUESTION 1:

A recently acquired company is required to build its own infrastructure on AWS and migrate multiple applications to the cloud within a month. Each application has approximately 50 TB of data to be transferred After the migration is complete this company and its parent company will Doth require secure network connectivity with consistent throughput from their data centers to the applications. A solutions architect must ensure one-time data migration and ongoing network connectivity.
Which solution will meet these requirements?

A. AWS Direct Connect for both the initial transfer and ongoing connectivity.
B. AWS Site-to-Site VPN for both the initial transfer and ongoing connectivity.
C. AWS Snowball for the initial transfer and AWS Direct Connect for ongoing connectivity.
D. AWS Snowball for the initial transfer and AWS Site-to-Site VPN for ongoing connectivity.

Correct Answer: C

QUESTION 2:

A company has a 143 TB MySQL database that it wants to migrate to AWS. The plan is to use Amazon Aurora MySQL as the platform going forward. The company has a 100 Mbps AWS Direct Connect connection to Amazon VPC. Which solution meets the company\’s needs and takes the LEAST amount of time?

A. Use a gateway endpoint for Amazon S3 Migrate the data to Amazon S3 Import the data into Aurora

B. Upgrade the Direct Connect link to 500 Mbps. Copy the data to Amazon S3 Import the data into Aurora

C. Order an AWS Snowmobile and copy the database backup to it. Have AWS import the data into Amazon S3 Import the backup into Aurora

D. Order four 50-TB AWS Snowball devices and copy the database backup onto them. Have AWS import the data into Amazon S3 Import the data into Aurora

Correct Answer: D

QUESTION 3:

A company plans to store sensitive user data on Amazon S3. Internal security compliance requirements mandate encryption of data before sending it to Amazon S3. What should a solution architect recommend to satisfy these requirements?

A. Server-side encryption with customer-provided encryption keys
B. Client-side encryption with Amazon S3 managed encryption keys
C. Server-side encryption with keys stored in AWS Key Management Service (AWS KMS)
D. Client-side encryption with a master key stored in AWS Key Management Service (AWS KMS)

Correct Answer: D

QUESTION 4:

A company owns an asynchronous API that is used to ingest use requests and, based on the request type, dispatch requests to the appropriate microservice for processing. The company is using Amazon API Gateway to deploy the API front end and an AWS Lambda function that invokes Amazon DynamoDB to store user requests before dispatching them to the processing microservices. The company provisioned as much DynamoDB throughput as its budget allows, but the company is still experiencing availability issues and is losing user requests. What should a solutions architect do to address this Issue without impacting existing users?

A. Add throttling on the API Gateway with server-side throttling limits
B. Use DynamoDB Accelerator (DAX) and LamDda to buffer writes to DynamoDB
C. Create a secondary index in DynamoDB for the label with the user requests.
D. Use the Amazon Simple Queue Service (Amazon SQS) queue and Lambda to buffer writes to DynamoDB.

Correct Answer: B

QUESTION 5:

A company is using a fleet of Amazon EC2 instances to ingest data from on-premises data sources. The data is in JSON format and ingestion rates can be as high as 1 MB/s. When an EC2 instance is rebooted, the data in-flight is lost. The company\’s data science team wants to query ingested data in near-real-time.
Which solution provides near-real-time data querying that is scalable with minimal data loss?

A. Publish data to Amazon Kinesis Data Streams. Use Kinesis Data Analytics to query the data.

B. Publish data to Amazon Kinesis Data firehose with Amazon Redshift as the destination. Use Amazon Redshift to query the data.

C. Store ingested data in an EC2 instance and store Publish data to Amazon Kinesis Data Firehose with Amazon S3 as the destination. Use Amazon Athena to query the data.

D. Store ingested data in an Amazon Elastic Block Store (Amazon EBS) volume. Publish data to Amazon ElastiCache for Redis. Subscribe to the Redis channel to query the data.

Correct Answer: A

QUESTION 6:

A development team runs monthly resource-intensive tests on its general-purpose Amazon RDS (or MySQL DB instance with Performance insights enabled. The testing lasts for 48 hours once a month and is the only process that uses the database. The team wants to reduce the cost of running the tests without reducing the computing and memory attributes of the DB instance Which solution meets these requirements MOST cost-effectively?

A. Stop the DB instance when tests are completed Restart the DB instance when required

B. Use an Auto Scaling policy with my DB instance to automatically scale when tests are completed

C. Create a snapshot when tests are completed Terminate the DB instance and restore the snapshot when required

D. Modify the DB instance to a low-capacity instance when tests are completed Modify the DB instance again when required

Correct Answer: C

QUESTION 7:

a website on Amazon S3. The website serves petabytes of outbound traffic monthly, which accounts for most of the company\’s AWS costs. What should a solutions architect do to reduce costs?

A. Configure Amazon CloudFront with the existing website as the origin.
B. Move the website to Amazon EC2 with Amazon EBS volumes for storage.
C. Use AWS Global Accelerator and specify the existing website as the endpoint.
D. Rearchitect the website to run on a combination of Amazon API Gateway and AWS Lambda.

Correct Answer: A

QUESTION 8:

A company\’s cloud operations team wants to standardize resource remediation. The company wants to provide a standard set of governance evaluations and remediation\’s to all member accounts in its organization in AWS Organizations. Which self-managed AWS service can the company use to meet these requirements with the LEAST amount of operational effort?

A. AWS Security Hub compliance standards
B. AWS Config conformance packs
C. AWS CloudTrail
D. AWS Trusted Advisor

Correct Answer: A

QUESTION 9:

A company\’s operations team has an existing Amazon S3 bucket configured to notify an Amazon SQS queue when new objects are created within the bucket. The development team also wants to receive events when new objects are created. The existing operations team workflow must remain intact.
Which solution would satisfy these requirements?

A. Create another SQS queue Update the S3 events in the bucket to also update the new queue when a new object is created.

B. Create a new SQS queue that only allows Amazon S3 to access the queue, Update Amazon S3 update this queue when a new object is created

C. Create an Amazon SNS topic and SQS queue for the Update. Update the bucket to send events to the new topic. Updates both queues to poll Amazon SNS.

D. Create an Amazon SNS topic and SQS queue for the bucket updates. Update the bucket to send events to the new topic Add subscription for both queues in the topic.

Correct Answer: D

QUESTION 10:

A company recently announced the deployment of its retail website to a global audience. The website runs on multiple Amazon EC2 instances behind an Elastic Load Balancer. The instances run in an Auto Scaling group across multiple Availability Zones.
The company wants to provide its customers with different versions of content based on the devices that the customers use to access the website.
Which combination of actions should a solutions architect take to meet these requirements? (Select TWO.)

A. Configure Amazon CloudFront to cache multiple versions of the content.

B. Configure a host header in a Network Load Balancer to forward traffic to different instances.

C. Configure a [email protected] function to send specific objects to users based on the User-Agent header.

D. Configure AWS Global Accelerator. Forward requests to a Network Load Balancer (NLB). Configure the NLB to set up host-based routing to different EC2 instances.

E. Configure AWS Global Accelerator. Forward requests to a Network Load Balancer (NLB). Configure the NLB to set up path-based routing to different EC2 instances.

Correct Answer: BD

QUESTION 11:

A company is migrating a Linux-based web server group to AWS The web servers must access files in a shared file store for some content To meet the migration date, minimal changes can be made What should a solutions architect do to meet these requirements?

A. Create an Amazon S3 Standard bucket with access to the webserver.
B. Configure an Amazon CloudFront distribution with an Amazon S3 bucket as the origin
C. Create an Amazon Elastic File System (Amazon EFS) volume and mount it on all web servers
D. Configure Amazon Elastic Block Store (Amazon EBS) Provisioned IOPS SSD (io1) volumes and mount them on all web servers.

Correct Answer: C

QUESTION 12:

A solutions architect is creating an application that will handle batch processing of large amounts of data.
The input data will be held in Amazon S3 and the output data will be stored in a different S3 bucket. For processing, the application will transfer the data over the network between multiple Amazon EC2 instances.
What should the solutions architect do to reduce the overall data transfer costs?

A. Place all the EC2 instances in an Auto Scaling group.
B. Place all the EC2 instances in the same AWS Region.
C. Place all the EC2 instances in the same Availability Zone.
D. Place all the EC2 instances in private subnets in multiple Availability Zones.

Correct Answer: C

QUESTION 13:

An entertainment company is using Amazon DynamoDB to store media metadata. The application Is read-intensive and experience delays The company does not have staff to handle additional operational overhead and needs to improve the performance efficiency of DynamoDB without reconfiguring the application.
What should a solutions architect recommend to meet this requirement?

A. Use Amazon ElastiCache for Redis
B. Use Amazon DynamoDB Accelerator (DAX).
C. Replicate data by using DynamoDB global tables
D. Use Amazon ElasoCache for Merncached with Auto Discovery enabled

Correct Answer: B

……

SAA-C02 Free dumps online download:https://drive.google.com/file/d/1AmCL6pBiKIEy-kvyxGln3HTrmCtmxnTK/view?usp=sharing

The SAA-C02 free dumps shared above are part of the SAA-C02 dumps V17.02, you can also compare the SAA-C02 AWS Certified Solutions Architect exam questions shared earlier. Now use the latest SAA-C02 dumps: https://www.lead4pass.com/saa-c02.html, to help you pass the AWS Certified Solutions Architect exam.